Meidän Kaarina – Amazing Race 2.9.2016

Tietoa yrityksille

Tällä sivulla puhutaan yksinkertaisuuden nimissä vain yrityksistä, mutta myös kaupungin toimipisteet, yhdistykset ja julkishallinnon toimijat ovat enemmän kuin tervetulleita osallistumaan päivään!

Meidän Kaarina – Amazing Race on mitä parhain mahdollisuus kohdata kaarinalaisia 15-16 -vuotiaita nuoria: tulevaisuuden asiakkaitasi ja työntekijöitäsi. Voit olla mukana monella tavalla!

Järjestä tehtäväpiste

Paras tapa osallistua Amazing Race -päivää on järjestää nuorille päivän aikana tehtävärastit. Tehtävä voi liittyä esimerkiksi yrityksesi tuotteisiin, asiakkaisiin tai palveluihin, tai yleisesti työelämään, yrittäjyyteen, kansalaistaitoihin ja -velvollisuuksiin. Vain mielikuvitus on rajana!

Nuoret jakautuvat kouluilla 4-5 hengen ryhmiin. Ryhmät kiertävät päivän aikana neljä (4) tehtävärastia. Tehtävärasteista yksi on arvottu etukäteen. Muut kolme rastipaikkaa ryhmät varaavat sähköisesti etukäteen (ke 31.8.). Vain yksi ryhmä voi olla rastipisteellä kerrallaan, mutta yritys voi järjestää rinnakkaisia rasteja. Yksi ryhmä voi vierailla vain yhdellä yrityksen pisteellä.

Tehtävärastit alkavat puolen tunnin välein klo 09:00, 09:30 … 12:30. Rastin kesto tulisi olla noin 20 minuuttia. Voit järjestää rastipisteitä myös harvemmin tai osan ajasta, esimerkiksi vain klo 09:00 ja 10:00. Tällöin suosittelemme kuitenkin rinnakkaisia rasteja, jotta mahdollisimman moni ryhmä voi vierailla yrityksessä.

Viimeisen rastin jälkeen asetat rastilla vierailleet ryhmät keskenään paremmuusjärjestykseen haluamallasi arviointikriteerillä. Lisäksi arvioit ryhmien käytöksen ja voit antaa tsemppipisteitä ryhmille, joissa yritys ja meininki oli hyvä vaikka onnistuminen jäikin hieman heikoksi. Annat arviot viimeisen rastin päätyttyä yksinkertaisella verkkolomakkeella pe 2.9. klo 13:45 mennessä.

Ilmoittautuminen rastipisteeksi on päättynyt. Jos haluat vielä mukaan, ota yhteyttä työryhmään.

Mikä muuttuu vuonna 2016?

Vuoden 2016 Amazing Race on historiansa kolmas ysiluokkalaisten yrittäjyyskasvatuspäivä. Aiemmista vuosista saadun palautteen perusteella vuoden 2016 tapahtumaa on muokattu uudenlaiseksi. Yksi tärkeimmistä muutoksista on se, että jokaiselle ryhmälle arvotaan yksi pakollinen tehtäväpiste – tällä myös varmistetaan se, että jokaisessa tehtäväpisteessä käy ryhmiä.

Ole esillä palkintojenjakotilaisuudessa

Tänä vuonna kilpailu päättyy Kaarinan keskusliikuntapuistoon, jonne kaikki kilpailussa mukana olevat 400 ysiluokkalaista ja muita nuoria kokoontuu kilpailupäivän jälkeen. Kilpailijoille tarjotaan lounas klo 13:00 alkaen. Lounaan ohella liikuntapuistoon on suunniteltu musiikkia ja tekemistä nuorille heidän odottaessa palkintojenjakotilaisuuden alkua (klo 14:00).

Yrityksesi, yhdistyksesi tai toimialasi voi olla palkintojenjakotilaisuudessa mukana eri tavoin. Ota yhteyttä työryhmään

Anna kesätyöpaikka

Voittajaryhmän jäsenet saavat Kaarinan kaupungilta Tuumasta duuniin -sitoumuksen ja heille kaikille taataan kesätyöpaikat kesälle 2017. Voisiko joku voittajaryhmän jäsenistä työskennellä teillä? Ota yhteyttä työryhmään